[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΑΛΛΑΧ...!


Ένας άνδρας ο οποίος σύμφωνα με Αφγανούς αξιωματούχους είναι μαχητής των Ταλιμπάν πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα η οποία εκατηγορείτο για μοιχεία μπροστά ένα πλήθος ανθρώπων κοντά στην Καμπούλ, όπως καταγράφεται σε ένα βίντεο το οποίο περιήλθε στην κατοχή του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι το ακραιφνώς ισλαμιστικό κίνημα προβαίνει σε εφαρμογή του νόμου ακόμα και κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας.

Στο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών, ένας άνδρας ο οποίος φοράει τουρμπάνι πλησιάζει μια γυναίκα γονατισμένη στο χώμα και την πυροβολεί πέντε φορές εξ επαφής με ένα αυτόματο όπλο, υπό τις επευφημίες των περίπου 150 συγκεντρωμένων ανδρών που παρακολουθούν σε ένα χωριό στην επαρχία Παρβάν.

"Ο Αλλάχ μας προειδοποιεί να μην πλησιάζουμε τη μοιχεία διότι είναι λάθος", λέει ένας άλλος άνδρας στο βίντεο καθώς ο ένοπλος πλησιάζει τη γυναίκα. "Είναι διαταγή του Αλλάχ να εκτελεστεί". enikos.gr--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/08/2012 08:58:00 πμ