[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΣΕ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Α.Τ. ΤΗΣ ΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ



Ένα βήμα πριν από την εξιχνίαση φαίνεται πως βρίσκεται η πολύκροτη υπόθεση της κλοπής οπλισμού από την αποθήκη του αστυνομικού τμήματος της Κω. Μετά από πολυήμερες έρευνες, οι ανακριτικές αρχές οδηγήθηκαν σε έναν υπαξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στο συγκεκριμένο τμήμα, ο οποίος ανακρίνεται.

Ο ύποπτος αρνείται προς το παρόν κάθε σχέση με την κλοπή των οκτώ οπλοπολυβόλων που έγινε σε άγνωστη χρονική στιγμή, αλλά αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο. Τότε, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε ο υπεύθυνος της αποθήκης οπλισμού, διαπίστωσε ότι έλειπαν τέσσερα τυφέκια G3Α3 με τέσσερις γεμιστήρες, δύο υποπολυβόλα UZI με τρεις γεμιστήρες και δύο υποπολυβόλα MP-5 με τέσσερις γεμιστήρες.

Παρ' ότι οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής που διευθύνουν τις έρευνες είναι πεπεισμένοι για την ενοχή του υπαξιωματικού, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει δεν επαρκούν για να στηριχθούν κατηγορίες σε βάρος του, καθώς τα κλεμμένα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμη.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/13/2012 07:37:00 μμ