[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ!

Η υπομονή των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών στο Παγκράτι Φθιώτιδας έχει εξαντληθεί από το τελευταίο χτύπημα των τσιγγάνων στα οχήματά τους.
Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στο Παγκράτι Λαμίας είναι πλέον απελπισμένοι. Μαζί με τους υπεύθυνους του Κέντρου των ΑμεΑ, που είναι στην περιοχή, έχουν απευθυνθεί στον δήμο, στην αστυνομία, στον Εισαγγελέα και δεν έχει γίνει τίποτα.
Από τον συγκεκριμένο επαγγελματία της περιοχής έχουν κλέψει αμέτρητες φορές πετρέλαιο από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων, ενώ πολλές φορές έχουν κλέψει τις μπαταρίες, τα ηχοσυστήματα και τα ζαντολάστιχα. Το ίδιο έγινε και τα ξημερώματα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του lamiareport.gr
''Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τους τσιγγάνους στο Παγκράτι Λαμίας. Μας έχουν κλέψει άπειρες φορές. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Θα πρέπει να φυλάμε με καραμπίνες τις περιουσίες μας και να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Σε τι κράτος ζούμε'';
''Θα πρέπει να κλείσουμε τα σπίτια μας, τα μαγαζιά μας και να πάμε φυλακή για να καταλάβετε κύριε Δήμαρχε ότι οι αθίγγανοι στο Παγκράτι είναι παράνομοι και ότι πρέπει να φύγουν επιτέλους;, είπε φανερά εξοργισμένος ο επαγγελματίας, που βρίσκεται σε απόγνωση.

Πηγή: LamiaReport


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/18/2012 06:14:00 μμ