[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΑΣ...;;; ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ "ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΑ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΑ...!!!

Για απάτη εις βάρος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) κάνει λόγο η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου. Η απόφαση που εκδόθηκε, αναφέρεται στην αυθαίρετη και παραπλανητική επίκληση του ονόματος του Πανεπιστημίου από την εταιρεία που διακινεί τα λεγόμενα νανογιλέκα, αλλά και από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που ...τα διαφημίζει και προωθεί με ιδιαίτερο ζήλο από τις τηλεοπτικές εκπομπές του, αλλά και το site zougla.gr.
Τόσο η εταιρεία BΙΟΤΕΚ που εισάγει τα νανογιλέκα, όσο και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που τα διαφημίζει με κάθε δυνατό τρόπο, εκμεταλλευόμενος τα μέσα που του παρέχει η δημοσιογραφική ιδιότητά του, ψευδώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, διατυμπάνιζαν πως οι θεραπευτικές ιδιότητες των νανογιλέκων έχουν πιστοποιηθεί από έρευνα που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Η Σύγκλητος του Ε.Κ.Π.Α. πήρε απόφαση με την οποία δηλώνει απερίφραστα πως δεν υπάρχει καμία απόφαση του Πανεπιστημίου η οποία να αναφέρεται σε ευργετικές ή άλλες ιδιότητες των νανογιλέκων.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/23/2012 10:54:00 πμ