[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!!



Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΠΕΙ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ... 


Η ΤΡΙΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ (ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΚΑΙ Η "ΕΛΛΑΔΑ" ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΦΣΚΙ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟ VMRO- NP, ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ... "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ":

Βαλκανικό Περισκόπιο._ Τα ελληνικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν τις δηλώσεις του Γκεοργκιέφσκι ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων είναι οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας των Βαλκανίων, και ισχυρίζονται το θέμα αυτό δεν ήρθε στο προσκήνιο από έναν τυχαίο, αλλά από τον «πρώην Πρωθυπουργό των Σκοπίων» (έκφραση του «Βαλκανικού Περισκόπιου»).

«Το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για τη χώρα μας, δεν είναι κάτι το λανθασμένο ή καταστροφικό για την ονομασία της», είπε σε δήλωσή του στη βουλγαρική τηλεόραση ΒΝΤ, ο ηγέτης του VMRO- NP και πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων κ. Γκεοργκιέφσκι.

«Μια μειοψηφία επιμένει»

Είπε ακόμη ότι αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο στα Σκόπια αποτελούν μειοψηφία και ότι ορισμένες επιμονές 'πνευματικών δομών' το θεωρούν αυτόν τον συμβιβασμό καταστροφικό. Πάντως, ο Γκεοργκιέφσκι εξέφρασε την απαισιοδοξία του στην εξέλιξη της ονομασίας.

Οι Σλάβοι των Σκοπίων οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας

Η δήλωσή του αυτή έγινε μόνο λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «Αυτός Είμαι», στο οποίο ο Γκεοργκιέφσκι διατείνεται ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων είναι οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας των Βαλκανίων και ότι η κατάρα του Άγιου Κλήμεντου και του Ναούμ της Οχρίδας θα πέσει επάνω τους.

Η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει τις θέσεις του Γκεοργκιέφσκι

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα ο 'Ελεύθερος Τύπος' λέει ότι θα ήταν καλό να χρησιμοποιηθούν οι απόψεις του Γκεοργκιέφσκι για τον αποκλεισμό των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και επισημαίνουν ότι οι δηλώσεις αυτές προέρχονται από τον 'πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων».

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ... ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΑΣ ΤΟ ΠΡΧΩΡΗΣΕΙ. ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ...


"ΣΤΟΧΟΣ"

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/08/2012 11:08:00 μμ