[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΑ... ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε σήμερα ένας νεαρός Πακιστανός στον Πλακιά του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, ο οποίος κρατείτο παράνομα από έξι ακόμα ομοεθνείς του, που απειλούσαν να τον σκοτώσουν, εάν η οικογένεια του δεν τους έδινε τα λίτρα που είχαν ζητήσει.
Ο νεαρός άνδρας σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν οι αστυνομικές αρχές του νομού αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν φτάσει στα χέρια τους, μπήκαν στο σπίτι που κρατείτο, στο πλαίσιο επιχείρησης που έστησαν.
Οι αστυνομικοί βρήκαν αλυσοδεμένο το θύμα στο κρεβάτι, ενώ συνέλαβαν πέντε συνολικά άτομα, την ίδια στιγμή που αναζητούν ένα ακόμα Πακιστανό. Το θύμα ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, καθώς οι εκβιαστές δεν το είχαν χτυπήσει, παρά μόνο του είχαν στερήσει το φαγητό και το νερό για δύο ημέρες, ενώ τα λίτρα που ζητούσαν από την οικογένεια του για τον αφήσουν ελεύθερο ήταν 2000 ευρώ.  Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.

neatv.gr


-------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/12/2012 06:29:00 μμ