[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ... ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ! ΤΥΧΑΙΟ...;;;


Ένα φορτηγό του Δήμου κόντεψε να εξαφανιστεί το πρωί του Σαββάτου όταν υποχώρησε το έδαφος την ώρα που περνούσε μπροστά από το «Γρηγόρη» της κεντρικής πλατείας, στην Ξάνθη.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί του Σαββάτου και οι επιβάτες του γερανοφόρου φορτηγού της καθαριότητας έπαθαν σόκ όταν βρέθηκαν σε μια τρύπα. Το ίδιο και οι παριστάμενοι που είδαν ένα φορτηγό να το καταπίνει ο δρόμος !

Είχε προηγηθεί βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΞ που έσπασε περίπου στις 7 το πρωί, σε κοντινό σημείο. Τα συνεργεία έφτασαν έγκαιρα για να αποκαταστήσουν τη βλάβη και μετά από μια ώρα την ώρα που το φορτηγό του Δήμου περνούσε από την πλατεία, εντελώς ξαφνικά και χωρίς άλλη ένδειξη το έδαφος υποχώρησε και το φορτηγό βρέθηκε μέσα στην τρύπα!

Οι επιβαίνοντας είναι καλά στην υγεία τους, κόσμος συγκεντρώθηκε αμέσως για να δει την τρύπα, βάθους 4 μέτρων που δημιουργήθηκε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ οι περισσότεροι πιθανολογούν ότι εξαιτίας της βλάβης στην ύδρευσης προκλήθηκε και η υποχώρηση του δρόμου ! Αναγκαστικά διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου.

Επιτόπου έφτασαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπένης και Πάνος Ταρενίδης, ενώ το φορτηγό κατάφερε να βγει με τη ρυμούλκηση των μηχανημάτων της ΔΕΥΑΞ. Η σκηνή πάντως άφησε άναυδους τους πάντες. xanthipress.gr

-------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/14/2012 03:08:00 μμ