[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΠΙΑΣΕ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ...!!!

Βραδινές ώρες της 5-7-2012, συνελήφθησαν στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Aσφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 20 ετών κατηγορούμενοι για ληστείες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δράστες εντόπιζαν σε ερημικές τοποθεσίες της Αττικής σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με επιβαίνοντες και με την απειλή όπλων τους ακινητοποιούσαν και αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και τα οχήματά τους. Επίσης με τα κλεμμένα οχήματα μετέβαιναν σε οικίες, όπου με την απειλή όπλων αφαιρούσαν από τους ιδιοκτήτες χρήματα, τιμαλφή και κλειδιά των αυτοκινήτων.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο συλληφθέντες κατά τον τελευταίο μήνα έχουν διαπράξει δύο (2) ληστείες σε βάρος οδηγών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και μία (1) ληστεία σε οικία στο Πικέρμι.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
Ένα (1) φυσίγγιο.
Το χρηματικό ποσό των -290- ευρώ.
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

-----------------------------
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/07/2012 02:58:00 μμ