[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΡΕΛΛΑ...!!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ!


Ανοίγουν, για λόγους υγείας, οι πόρτες των φυλακών για τον Σάββα Ξηρό, δέκα χρόνια μετά τη σύλληψή του για συμμετοχή στη «17Ν». Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά με βούλευμά του αποφάσισε την πεντάμηνη διακοπή της κράτησης του Σάββα Ξηρού για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση, καθώς, σύμφωνα με βεβαιώσεις ιατρών, κινδυνεύει στο ένα μάτι με ολική απώλεια όρασης, ενώ στο άλλο έχει περιοριστεί σημαντικά. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε χειρουργηθεί στο ένα από τα δύο του μάτια. Επιπλέον, αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα ακοής, ενώ μικρόβιο του προκάλεσε σοβαρά οιδήματα στα πόδια. Υπενθυμίζεται ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου είχε προσφύγει ο Σάββας Ξηρός, είχε κάνει δεκτή την προσφυγή του για ανεπαρκή παροχή ιατρικής φροντίδας και για παραβίαση του άρθρου 3 από το ελληνικό κράτος της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ...!!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑ ΤΟΥ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ" ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 18ΜΗΝΟΥ...!!!

-----------------------------
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/05/2012 02:57:00 μμ