[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΛΑ...! ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...!!!

Σειρά διαλέξεων, στο πλαίσιο προγράμματος σεμιναρίων στο ινστιτούτο για την πολιτική του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, στο John F. Kennedy School of Government, θα πραγματοποιήσει, κατόπιν πρόσκλησης την οποία και απεδέχθη, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με επισκέψεις του, από τον Σεπτέμβριο και για την περίοδο του φθινοπώρου.

Αντικείμενο των διαλέξεων που θα δώσει ο κ. Παπανδρέου είναι:

- Η κρίση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι επιπτώσεις της κρίσης, διεθνώς, οι συστημικές αδυναμίες της ευρωζώνης και οι θεσμικές ελλείψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Οι σκέψεις και οι προτάσεις για τη θωράκιση της ευρωζώνης, τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την εμβάθυνση της δημοκρατίας και τη θέσπιση κανόνων για τη ρύθμιση και τον έλεγχο των αγορών.

- Η Ελλάδα στην Ευρώπη αλλά και η συμβολή της στην σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, καθώς και οι εξελίξεις από την Αραβική Άνοιξη.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/11/2012 11:18:00 πμ