[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ

Συνελήφθησαν, τη Παρασκευή (20-6-2012) το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και... της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 12 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες, αφού πλησίασαν δύο 62χρονες ημεδαπές, στη συνέχεια, με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από την μία εκ των δύο, ένα (1) χρυσό φυλαχτό, μία (1) τσάντα, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ενώ από την δεύτερη παθούσα, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα (1) χρυσό σταυρό, χωρίς να τα καταφέρουν και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα, υπήρξε η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος να εντοπίσουν τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
radioevros.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/23/2012 08:42:00 πμ