[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...!

Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Real News, μετά την προεκλογική παρέμβασή του- η οποία είχε στόχο κυρίως οι ψηφοφόροι των μικρότερων κομμάτων της Κεντροδεξιάς να ενισχύσουν τη Νέα Δημοκρατία, επιστρέφει και πάλι στη σωιπή του.

Αλλά ωστόσο, όπως και πριν, δέχεται φίλους στο πολιτικό του γραφείο και συζητά μαζί τους. Όταν τον ρωτου΄ν αν και μετεκλογικά θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις, συνηθίζει να απαντά με το χιούμορ που τον διακρίνει: «Τι άλλο να πω; Ό,τι είχα να πω το είπα προεκλογικά. Τώρα γυρίζω... στη σπηλιά μου!».

Ο Κ. Καραμανλής αναφέρεται με θετικά σχόλια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αλλά θεωρεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδιζε τις εκλογές η χώρα αυτομάτως θα βρισκόταν εκτός ευρώ.

Συνηθίζει να αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά: «Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Έχει κάτι φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό. Αν όμως κέρδιζε, θα ήμασταν σήμερα εκτός Ευρώπης».

Όσον αφορά το χρόνο που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός πιστεύει ότι αυτός είναι «το πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο» και αναφέρει: «Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της κυβέρνησης είναι ο χρόνος. Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έχει καθόλου χρόνο. Είναι άδικο γι' αυτή, όμως χρόνος δεν υπάρχει. Ακόμα και η κυβέρνηση Παπανδρέου, σε σχέση με την κυβέρνηση Σαμαρά, είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της».

Εξηγώντας το λόγο για τον οποίο ο χρόνος της κυβέρνησης είναι περιορισμένο ο Κ. Καραμανλής σημειώνει: «Επειδή τα δημοσιονομικά δεν είναι δυνατόν να πιαστούν, η κυβέρνηση πρέπει να κάνει 4-5 πολύ σημαντικές ιδιωτικοποιήσεις, ώστε να στείλει μήνυμα στο εξωτερικό ότι είναι αποφασισμένη και ότι αλλάζει το κλίμα. Και όλα αυτά μέχρι τη ΔΕΘ. Και ίσως πολύ λεω».nnewsbeast.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/08/2012 12:16:00 μμ