[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΙΝΔΟΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...

Κύκλωμα, που εισήγαγε ναρκωτικά χάπια από την Ινδία, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος στην Ελλάδα συνεργάζονταν με συνδέσμους στην Ινδία, που ήταν συγγενικά τους πρόσωπα και τους ταχυδρομούσαν τα χάπια μέσα σε δέματα.

Για την υπόθεση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Ινδούς, ηλικίας 42 και 41 ετών, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 100 ναρκωτικά χάπια. Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, εντοπίσθηκε πριν από λίγες ημέρες στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας ένα δέμα, προερχόμενο από Ινδία, το οποίο περιείχε 100 ναρκωτικά δισκία, με τελικό παραλήπτη τον 42χρονο Ινδό στο Μεσολόγγι.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές, παρέλαβαν το δέμα και έπειτα από συντονισμένη μεταφορά του στο Μεσολόγγι, συνέλαβαν τον 42χρονο κατά την παραλαβή του.

Από την έρευνα της αστυνομίας, προέκυψε ότι τα ναρκωτικά χάπια τα παρελάμβανε ο 42χρονος και τα παρέδιδε στον 41χρονο ομοεθνή του στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Η αγορά των χαπιών και η ταχυδρόμησή τους στην Ελλάδα γίνονταν από συγγενείς του τελευταίου στην Ινδία. newsit.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/31/2012 07:30:00 μμ