[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΤΣΙ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ...!!

ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ "ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ"

Απέδρασε από την κύρια είσοδο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού η πρώην μπασκετμπολίστρια από τη Σερβία, η οποία είχε συλληφθεί για κλοπές. Διενεργείται προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα.

Οι "Ροζ Πάνθηρες" είχαν πιαστεί στη "φάκα" της αστυνομίας τον περασμένο Νοέμβριο, ύστερα από ληστείες σε χρυσοχοεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρατούμενη έβαφε το χώρο του διοικητηρίου τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα τους ενημέρωσε ότι χρειάζεται ένα χρώμα για να έχει "καλύτερο" αποτέλεσμα.Η αρχιφύλακας τους είπε ότι οι φυλακές δεν διαθέτουν αυτό το χρώμα. Εκείνη πρότεινε να φέρει τις μπογιές ένας φίλος της και με αφορμή αυτό να τον δει και για μερικά λεπτά. Της απάντησαν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου και πως θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο για της φέρει τα χρώματα. Όπως και έγινε.

Ο άνδρας, φίλος της κρατούμενης, χτύπησε το κουδούνι της εξωτερικής πόρτας. Η αρχιφύλακας του άνοιξε. Η κρατούμενη μαζί με το συνεργό της χτύπησαν την αρχιφύλακα και την άφησαν αναίσθητη. Στη συνέχεια βγήκαν από την κύρια πόρτα των φυλακών στη Γρηγορίου Λαμπράκη και διέφυγαν με μηχανή.

Ο συνεργός είχε μαζί του όπλο, το οποίο άγνωστο πώς, δεν εντοπίστηκε στον έλεγχο .

Η σωφρονιστική υπάλληλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών. Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης,τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διενεργείται προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα. enikos.gr

-----------------------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/12/2012 10:00:00 μμ