[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΠΟΥΚΑΡΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ... ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ...!!!Όλα έγιναν λίγα λεπτά, μετά τις 12:00 στη Λαμία και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Αντικύρας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μόλις η ηλικιωμένη γυναίκα βγήκε από το σπίτι για να πάει απέναντι στη γειτόνισσα, ένας απρόσκλητος επισκέπτης, ο οποίος παρακολουθούσε τις κινήσεις της, ανέβηκε τα σκαλιά και πήδηξε από το παράθυρο μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα για να κάνει ήσυχος τη "δουλειά του¨, έκλεισε το παράθυρο. Για κακή του τύχη όμως τον είδε ένας γείτονας και άρχισε να φωνάζει. Μόλις ο κλέφτης άκουσε τη φασαρία βγήκε σαν κύριος από την πόρτα και πήγε να φύγει. Οι γείτονες τον ρώτησαν γιατί μπήκες στο σπίτι και αυτός με περίσσιο θράσος τους απάντησε εδώ μένει η γιαγιά του και πήγε να την δει.

Ευτυχώς πριν απομακρυνθεί, τον ακινητοποίησε ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, ενώ σε λίγα λεπτά έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και του πέρασαν χειροπέδες.

Για την ιστορία, ο "εγγονός" ήταν τελικά τσιγγάνος από την Αγία Βαρβάρα Αττικής και μάλιστα είχε και συνεργό ο οποίος αναζητείται... lamiareport.gr


--------------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/19/2012 07:10:00 μμ