[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ...!!! ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...


Η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να πληρώνει μέρος των συντάξεων και των μισθών σε δραχμές ως μέτρο για σταδιακή έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, ισχυρίστηκε Γερμανός βουλευτής.

Ο Αλεξάντερ Ντόμπριντ, γενικός γραμματέας της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης- (CSU), δήλωσε στο ραδιόφωνο του 'Sky' ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα εκτός της ζώνης του ευρώ.

«Η Ελλάδα έχει φθάσει στο τέρμα του δρόμου, δεν πρέπει να υπάρξει περισσότερη βοήθεια για την Αθήνα. Η χώρα δεν έχει καμία πρόθεση να πληρώσει τις προϋποθέσεις ή δεν μπορεί να τις υλοποιήσει, πρέπει να έχει μια ευκαιρία έξω από τη ζώνη του ευρώ», δήλωσε ο Dobrind σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt».

Οι απόψεις του Γραμματέα του CSU απηχούν τη δυσαρέσκεια της Γερμανίας για την αποτυχία της Αθήνας να επιτύχει τους στόχους για τη μεταρρύθμιση γράφει το Φόκους επικαλούμενο τη γερμανική εφημερίδα. echedoros-a.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/23/2012 04:58:00 μμ