[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ! Ε, ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ...

Σοβαρότατο επεισόδιο συνέβη την Παρασκευή στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, μεταξύ ιδιοκτήτη καταστήματος της πόλης και στελεχών της διοίκησης του Δήμου.
Ο επιχειρηματίας είχε πάει στο δημαρχείο ως ιδιώτης, αλλά και με θεσμικό ρόλο, προκειμένου να μιλήσει με τη διοίκηση επί των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί από επιχειρήσεις για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, καθώς και για πιθανή πεζοδρόμηση της οδού Ναρκίσσων, στο τμήμα μπροστά από την πλατεία.
Ακολούθησε έντονος λεκτικός καβγάς που ξεκίνησε μεταξύ του Αντιδημάρχου, αρμόδιου επί των θεμάτων και του καταστηματάρχη, όπου ενεπλάκησαν και άλλοι Αντιδήμαρχοι, είτε... πυροσβεστικά, είτε εμπρηστικά.
Υπάρχουν καταγγελίες ότι ο υπερασπιστής Αντιδήμαρχος χτύπησε τον πολίτη στο κεφάλι πισώπλατα, την ώρα που λογομαχούσε με άλλον Αντιδήμαρχο και για να τον αιφνιδιάσει του χίμηξε και του έσφιξε τα γεννητικά του όργανα.
Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποτράπηκαν τα χειρότερα. Αργότερα, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου πήγαν για να καταθέσουν μηνύσεις.
Αυτό είναι το δεύτερο "θερμό" επεισόδιο. Διότι πριν λίγες μέρες κατεγράφη και άλλο, με Αντιδήμαρχο να επιτίθεται λεκτικά στην πλατεία σε ηλικιωμένο και αυτός ανήμπορος να βάζει τα κλάματα...

ΠΗΓΗ: www.xtypos.eu

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/18/2012 03:59:00 μμ