[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ...

Τμηματικά από την Πέμπτη έως το Σάββατο θα απολογηθούν οι 25 κατηγορούμενοι του αντιεξουσιαστικού χώρου που συνελήφθησαν χθες σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες -μέλη αντιμαχόμενων ομάδων αντιεξουσιαστών- οδηγήθηκαν το μεσημέρι, κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας, ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Ιωάννας Ζωγράφου, η οποία τους απήγγειλε σωρεία κατηγοριών...


Μεταξύ άλλων η Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τα παρακάτω αδικήματα: σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, απρόκλητες φθορές, διακεκριμένες κλοπές, εμπρησμός από πρόθεση με κίνδυνο για άνθρωπο και σε ξένα πράγματα, κατοχή εκρηκτικών υλών, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ίδια χρήση, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Με τις κατηγορίες αυτές παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην ε' ειδική ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμίες για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/03/2012 06:14:00 μμ