[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ "ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ...

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγούνται οι δύο συλληφθέντες για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Νωρίτερα, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να εκτελεστούν τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί εις βάρος τους από τις κυπριακές Αρχές και ζήτησαν να μην εκδοθούν στην Κύπρο. Η απολογία τους ολοκληρώθηκε στις 10.30.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεδριάσει το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για να αποφασίσει αν θα εκτελεστούν τα εντάλματα που ζήτησε η Κύπρος.

Όσον αφορά στις έρευνες, από τις κυπριακές Αρχές διέρρευσε ότι φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην υπόθεση. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία αν είναι Έλληνας ή όχι.

 Από το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, φαίνεται ότι μόνο οι δύο συλληφθέντες έφυγαν από αεροδρόμιο της Κύπρου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τρίτος παρέμεινε στη Μεγαλόνησο. zougla.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/02/2012 01:32:00 μμ