[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Πάρος: Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση της 15χρονης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Kαι το θρίλερ για τον εντοπισμό του δράστη που κακοποίησε άγρια την 15χρονη Μυρτώ στην Χρυσή Aκτή της Πάρου συνεχίζεται. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνές και τις τελευταίες ώρες έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε έναν 20χρονο ή 21χρονο....


Πακιστανό ο οποίος φέρεται πλέον ως ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Το Βήμα, οι έρευνες στρέφονται στο πρόσωπο ενός νεαρού Πακιστανού ο οποίος είχε θεαθεί στο σημείο της...
επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου, και ο οποίος λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.

Ο αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του που βρίσκεται κοντά από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη και συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο εργοδότης του, έξι ημέρες μετά το περιστατικό με την 15χρονη μαθήτρια του ζήτησε να τον πληρώσει για να φύγει από το νησί. Ο αλλοδαπός έχει εξαφανιστεί από το νησί.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πάρει δείγματα DNA από 20 άτομα, τόσο από το οικείο περιβάλλον της 15χρονης όσο και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου.

Μάλιστα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από δεκάδες άτομα, τα οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην παραλία, αλλά και σε κοντινά σημεία.

Ωστόσο, οι διωκτικές αρχές απηύθυναν και δημόσια έκκληση προς τους πολίτες να συνδράμουν στο έργο τους. Η αστυνομία δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή όπου μπορεί να καλεί όποιος πολίτης γνωρίζει το παραμικρό για την επίθεση εις βάρος του 15χρονου κοριτσιού στην Πάρο.

Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν ως προτεραιότητα τον εντοπισμό του 20χρονου, ενώ έχουν και δείγμα DNA, το οποίο εξετάζεται.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/04/2012 07:06:00 μμ