[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Ο Ριζοσπάστης σταθερά εναντίον των μέτρων για την μετανάστευση.

 Νέο άρθρο , φρέσκο-φρέσκο απο τους ψευτοκομμουνιστές που δεν έχουν διαβάσει ούτε τους θεωρητικούς τους !Οι λαθρομεταναστες να είναι καλά και οι Έλληνες εργαζόμενοι να πάνε να γ@μηθούνε . Διαβάστε το άρθρο ...

Την επέκταση των αντιμεταναστευτικών κατασταλτικών επιχειρήσεων και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, προανήγγειλε χτες με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χ. Μανούρας. Πρόσθεσε δε πως όσοι αλλοδαποί συλλαμβάνονται...
χωρίς χαρτιά κρατούνται σε Ξάνθη, Κομοτηνή, στην Αμυγδαλέζα, αλλά και στα κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων τα οποία -όπως δήλωσε- είναι σε οριακό σημείο. Ανέφερε δε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες επαναπροώθησης των συλληφθέντων μεταναστών. Ανάμεσα στα άλλα τόνισε πως ως το τέλος Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμος ο «φράχτης» στον Εβρο. Συνολικά, από την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», έχουν προσαχθεί στις αστυνομικές υπηρεσίες 6.690 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 1.555 αλλοδαποί χωρίς χαρτιά που έχουν τεθεί σε καθεστώς διοικητικής απέλασης.
Να σημειώσουμε ότι κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης για 22 από τα άτομα αυτά (αλλοδαπές). Προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 172 εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και ημεδαπές) σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις. Από αυτές δέκα βρέθηκαν θετικές στο ιό HIV. Την Πέμπτη στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της πρωτεύουσας, προσήχθησαν σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής 229 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί χωρίς χαρτιά. Προσήχθησαν 36 εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις.
Ως αποτέλεσμα των κατασταλτικών αστυνομικών μέτρων, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, έχουν μειωθεί, προσωρινά, οι εισροές μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, μέχρι τα δουλεμπορικά κυκλώματα να βρουν άλλους δρόμους προώθησης των προσφύγων της παγκοσμιοποίησης.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/12/2012 12:02:00 π.μ.