[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Νέα ξεφτιλίκια Ριζοσπάστη. Όπως πάνε θα μείνουν και εκτός βουλής στις επόμενες εκλογές.

 Διαβάστε τα καραγκιοζιλίκια των προδοτών των Ελλήνων εργαζομένων...

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
Συνεχίζεται το κυνηγητό σε βάρος μεταναστών
Τα καταστήματα των αλλοδαπών που λειτουργούν στο κέντρο της Αθήνας έβαλαν στόχο χτες οι διωκτικές αρχές.
ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ! Αντί να υποστηρίζουν τα Ελληνικά καταστήματα που κλείνουν λόγω των αλλοδαπών ! Φυσικά δεν λένε κουβέντα για το οτι τα περισσότερα είναι παράνομα, χωρίς άδεια , χωρίς ταμειακή ανώ μένουν ανοιχτά ακόμη και πρωτομαγιά ! Και φυσικά οι αλλοδαποί που εργαζονται σε αυτά είναι ανασφάλιστοι.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα ελέγχθηκαν 56 καταστήματα από την οικονομική αστυνομία. Ωστόσο, πολλά από τα μαγαζιά που έγινε προσπάθεια...
να ελεγχθούν δεν λειτουργούσαν, καθώς λόγω της διεξαγωγής της κατασταλτικής επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς», οι ιδιοκτήτες τους προτίμησαν να τα κρατήσουν κλειστά.
Γιατί προτίμησαν να τα κρατήσουν κλειστά ; Προφανώς γιατί παρανομούν , δεν έχουν χαρτιά, άδειες παραμονής , άδειες για τα καταστήματα , βιβλία κλπ. Όποιος είναι νόμιμος δεν κρύβεται κύριοι...

Εξάλλου άκαρπη απέβη χτεσινή συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια με βουλευτές, εκπροσώπους της τοπικής διοίκησης και φορείς της Θράκης. Οι τελευταίοι αντιδρούν στη μετατροπή των αστυνομικών σχολών σε κέντρα κράτησης μεταναστών. Σήμερα θα συγκληθεί έκτακτα το περιφερειακό συμβούλιο Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης.
Εδώ ο Ριζοσπάστης κάνει γαργάρα τα περί λαικής βούλησης. Όσο η βούληση του λαού είναι ενάντια στην ιερή του αγελάδα τους λθρομετανάστες δεν λέει τσιμουδιά, δεν υποστηρίζει την θέληση των μαζών.
Στη συνάντηση ο Ν. Δένδιας έκανε πάλι λόγο για «στεγανοποίηση» των συνόρων στον Εβρο. Ηδη, τα μέτρα καταστολής κατά των προσφύγων της παγκοσμιοποίησης ενισχύονται με την τοποθέτηση 1.800 συνοριοφυλάκων και τις περιπολίες 26 σκαφών στην περιοχή, ενώ ο «φράχτης» είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης.
Το παραμύθι με τους πρόσφυγες πρέπει να σταματήσει. Δεν γνωριζει ο Ριζοσπάστης πως οι περισσότεροι αλλοδαποί είναι κατ'επιλογήν μετανάστες για οικονομικούς λόγους , πως επιδιώκουν να γίνουν και αυτοί "κονομημένοι" ; Από όσους αιτούνται πολιτικό άσυλο ελάχιστη το δικαιούνται γιατί ελάχιστοι διώκονται στις χώρες τους. Και όσοι διώκονται έχουν προφανώς κάνει κάτι πχ Αφγανοί, οι Ταλιμπάν είναι στον τόπο τους και πολεμούν τον ιμπεριαλισμό, δεν  είναι εδώ να εγκληματούν.

To συνολικό μήκος του θα είναι 10,310 χιλιόμετρα, με τοποθέτηση πασάλων ανά μέτρο, ενώ θα κατασκευαστούν και 2.000 πλαίσια που θα στηριχθεί το συρματόπλεγμα. Το έργο, ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, θα διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους τριών μέτρων. Στο μεσοδιάστημα των δυο συρματοπλεγμάτων, που θα έχει μήκος 1,20 μ., θα τοποθετηθούν κονσερτίνες, των οποίων το ύψος θα υπερβαίνει τα τέσσερα μέτρα.
Ο Ν. Δένδιας επανέλαβε την κυβερνητική επιχειρηματολογία περί κατάληψης των πόλεων της χώρας από μετανάστες. Ανέφερε δε πως η κατάσταση με τις αστυνομικές σχολές στη Θράκη είναι προσωρινή. Εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και των φορέων της Θράκης δήλωσαν ότι δεν πήραν καμιά δέσμευση στα ζητήματα που έθεσαν και κυρίως στο θέμα της λειτουργίας των αστυνομικών σχολών σε Ξάνθη και Κομοτηνή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θέλει να λειτουργήσει τις αστυνομικές σχολές της Θράκης (σ.σ. Ξάνθης, Κομοτηνής, Διδυμοτείχου), σαν χώρους κράτησης μεταναστών χωρίς χαρτιά για αρκετό χρονικό διάστημα. Παρά τον «προσωρινό» χαρακτήρα του μέτρου, από στελέχη του ΥΔΤ αφήνεται να εννοηθεί πως επειδή ο αριθμός των εισακτέων θα είναι λιγότερος, είναι πιθανή η αναστολή λειτουργίας κάποιων ή κάποιας από τις τρεις σχολές. Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι συνεννοήσεις με το ΥΕΘΑ ώστε να παραχωρηθούν στην ΕΛΑΣ παροπλισμένα στρατόπεδα στη Θράκη και την Μακεδονία. Εξάλλου τους επόμενους μήνες θα καταβληθούν προσπάθειες να λειτουργήσουν στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου θα στοιβάζονται οι χιλιάδες αλλοδαποί χωρίς χαρτιά που θα συλλαμβάνονται κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων-«σκούπα» της ΕΛΑΣ.
Είναι αξιοσημείωτο ότι εκτός από τους 5.000 περίπου αλλοδαπούς που έχουν προσαχθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς», άλλοι 4.432 αλλοδαποί προσήχθησαν από τις αστυνομικές αρχές σε όλη τη χώρα κατά το χρονικό διάστημα 30/7-5/8 και συνελήφθησαν 231. Η επιχείρηση «Ξένιος Ζεύς» έχει ξεκινήσει στις 2/8. Κατά τη διάρκεια της προχτεσινής επιχείρησης στο κέντρο της Αθήνας, προσήχθησαν 140 αλλοδαποί σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ελπίζουμε να χορτάσατε "ανθρωπισμό"...


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/08/2012 11:23:00 μ.μ.