[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Συγχωρδία της νεοταξίτικης μπάντας για την δολοφονία Ιρακινού...

Τόσες δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες έχουν γίνει αλλά οι φασίστες της κυβέρνησης και του ΚΚΕ τσιμουδιά. Τώρα που το θύμα είναι λαθρομετανάστης ευαισθητοποιήθηκαν...

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε ένας Ιρακινός τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας από άγνωστους δράστες και αμέσως όλα τα όργανα της νεοταξίτικης μπάντας έσπευσαν να βγάλουν ανακοίνωση, να μιλήσουν για ρατσισμό και τα συναφή. Ο τραυματίας...

 έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε το μεσημέρι στις 13.15.

Ο Υπουργος προστασίας του Λαθρομετανάστη έβγαλε ανακοίνωση στην οποία λέει:

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

To KKE έβγαλε κι αυτό ανακοίνωση που λέει:

«παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον "Ξένιο Δία" τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας, είναι μόνο ένα από τα θύματά τους».

Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να μην ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών, επισημαίνοντας ότι «αυτοί που την ασκούν επιδιώκουν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση, αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού».


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/13/2012 08:30:00 π.μ.