[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Η επιστολή του καπετάνιου που παραιτήθηκε λόγω Τζέφρυ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η επιστολή που φέρεται να ανήκει στον καπετάνιο, ο οποίος παραιτήθηκε καθώς έτυχε να έχει ως… επιβάτη τον Γιώργο Παπανδρέου στο δρομολόγιο Σάμος- Κως.

«Ονομάζομαι Νικόλαος Χατζηνάκης. Επειδή έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες, θεωρώ καλό για όλους να μπουν λίγο τα πράγματα στην θέση τους:

Το Σάββατο 21 Ιουλίου, λίγο πριν τις 08:00, (ώρας αναχωρήσεως του πλοίου) επιστρέφοντας από το Λιμεναρχείο όπου είχα πάει για να πάρω απόπλου για το ταξίδι της μέρας και ενώ έχει ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενημερώνομαι από τον...
Ναύκληρο στην είσοδο του δελφινιού ότι επιβαίνει του πλοίου ο Γεώργιος Παπανδρέου.

Μπαίνω ήδη φορτισμένος συναισθηματικά από την είδηση και αντικρίζοντας τον, νοιώθω από την ένταση μου «τον κόσμο να γυρνάει». Βγαίνω πάλι από το δελφίνι νοιώθοντας πλέον και δυσφορία. Κάθομαι σε ένα κράσπεδο και προσπαθώ να συνέλθω.

Τελικά, με βαριά καρδιά ξεκίνησα για το δρομολόγιο με λίγα λεπτά καθυστέρηση λόγω της φόρτισής μου. Το πλοίο εκτέλεσε κανονικά όλο το δρομολόγιο του χωρίς καθυστερήσεις.

Μη μπορώντας να τον αποφύγω ως επιβάτη καθώς είχε κανονικά εισιτήριο και εκείνος και η σύζυγός του και οι συνοδεία του, αλλά και νοιώθοντας προσβεβλημένος από την παρουσία του στο πλοίο μου, το ίδιο απόγευμα με το πέρας του δρομολογίου έκανα γνωστή τηλεφωνικά την παραίτηση μου.

Το πρωί της Δευτέρας, με τα γραφεία της εταιρείας πλέον ανοιχτά, την έστειλα και εγγράφως μέσω φαξ καθώς και με κούριερ. Το απόγευμα της επομένης μέρας ο αντικαταστάτης μου είχε φτάσει στη Σάμο και την επομένη , 25 Ιουλίου, παρέδωσα την Πλοιαρχία.

Έτσι έχει το χρονικό του συμβάντος Κύριοι, και καμιά σχέση με τις ανακρίβειες που θέλουν το υδροπτέρυγο να έχει μέχρι και καταπέλτη».


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/05/2012 09:20:00 μμ