[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Αντιρατσιστική ανακοίνωση γεμάτη φαντασιοπληξία απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Έχουν ξεπεράσει και τους κουκουέδες ακόμη οι αμόρφωτοι ψευτομαρξιστές .
Και τους λέμε ψευτομαρξιστές γιατί δεν τον έχουν διαβάσει ποτέ , δεν συμφωνούν μαζί του πουθενά , απλά τον χρησιμοποιούν μπας και πουλήσουν κανένα βιβλίο !
Είναι όλοι αυτοί οι αριστεριστές που δεν είπαν λέξη για την επίθεση του πακιστανικού κτήνους στην Μυρτώ. Βαθύτατα μισέλληνες και μισογύνηδες , δεν βάζουν μυαλό ούτε τώρα που έχουν βαλτώσει ιδεολογικά .Διαβάστε τις π@π@ριές της αριστερίστικης μισογύνικης γκρούπας.

 Να σταματήσουν τώρα τα πογκρόμ της αστυνομίας και των φασιστών ενάντια σε μετανάστες και πρόσφυγες
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τις «επιχειρήσεις-σκούπα» εναντίον...
μεταναστών και προσφύγων, τις συλλήψεις και τον εγκλεισμό σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η κυβέρνηση Σαμαρά την ίδια ώρα που ξέρει να λέει μόνο «ναι» στους εκβιασμούς της Τρόικας σπεύδει τώρα να «επιδείξει πυγμή» απέναντι στους μετανάστες. Ουσιαστικά, υιοθετεί πλήρως την ατζέντα της νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής», ελπίζοντας η εικόνα «νόμου και τάξης» να καλύψει την πραγματικότητα της κοινωνικής καταστροφής που έχουν οδηγήσει τα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας. Την ίδια ώρα τα καθεστωτικά ΜΜΕ σπεύδουν να διαδώσουν το ρατσιστικό δηλητήριο και να δικαιώσουν την επίδειξη αυταρχισμού.
Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ παλεύουμε για μια ριζικά διαφορετική αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης. Ξέρουμε καλά ότι τη λύση δεν τη δίνουν τα κλειστά σύνορα και οι φράχτες, αλλά ο αγώνας ενάντια στους πολέμους, την εξαθλίωση και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, ενάντια σε ό,τι υποχρεώνει τους ανθρώπους να αναζητήσουν την τύχη τους μακριά από την πατρίδα τους. Ότι ένα μέρος των μεταναστών στην Ελλάδα, είναι εγκλωβισμένοι εδώ εξαιτίας της στρουθοκαμηλικής πολιτικής της ΕΕ και της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ. Ότι την εγκληματικότητα τη γεννά η φτώχεια και η εξαθλίωση και όχι η εθνικότητα. Ότι ήταν οι Έλληνες λαθροεργοδότες και λαθροϊδιοκτήτες που πλούτισαν από την εκμετάλλευση των μεταναστών. Ότι η νομιμοποίηση και το να έχουν χαρτιά όλοι οι μετανάστες, είναι ο μόνος τρόπος για σπάσει ο φαύλος κύκλος της παρανομίας και της υπερεκμετάλλευσης.
Για μας οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι τα θύματα και όχι το πρόβλημα. Είναι οι συνάδελφοι στην εργασία και οι σύντροφοι στον αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση των Μνημονίων και του ρατσισμού, ενάντια στις φασιστικές συμμορίες και την κρατική καταστολή. Ντόπιοι και μετανάστες μπορούμε να οικοδομήσουμε τους όρους για μια ζωή πραγματικά αξιοβίωτη.
  • Να σταματήσουν τώρα τα πογκρόμ της αστυνομίας και των φασιστών ενάντια σε μετανάστες και πρόσφυγες
  • Να σταματήσουν τα σχέδια για στρατόπεδα συγκέντρωσης
  • Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών τώρα!


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/13/2012 03:00:00 π.μ.