[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Μίχα στην Πάρο

Μέσα σε κλίμα ωδύνης για τον άδικο και πρόωρο χαμό του, έγινε η κηδεία του 53χρονου οδηγού ταξί, Δημήτρη Μίχα. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στο παρεκκλήσι της Εκατονταπυλιανής της Πάρου ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε η ταφή του. Το τελευταίο αντίο....


στον αδικοχαμένο οδηγό ταξί από τη Νάουσα της Πάρου είπαν συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της Πάρου σήμερα λίγο μετά τις 15:00.


Ο 53χρονος Δημήτρης Μίχας ο Δημήτρης Μίχας έχασε την...
ζωή του, την στιγμή που προσπαθούσε να εμποδίσει την διαφυγή των ληστών που προηγουμένως είχαν εισβάλει και ληστέψει υποκατάστημα τράπεζας.

Φαίνεται όμως ότι η καταδίωξη και η αυτοθυσία που έδειξε ο 53χρονος οδηγός ταξί θα βοηθήσουν ώστε να εντοπιστούν γρήγορα οι δράστες.

Το κυνηγητό και το φιλότιμο του άτυχου Δημήτρη Μίχα απέδωσαν «καρπούς» αφού χάρη στην προσπάθειά του να καταδιώξει τους ληστές ,οι δράστες υπέπεσαν σε σωρεία λαθών που χάρη σε αυτά, ανώτερα στελέχη της αστυνομίας πιστεύουν ότι θα φτάσουν γρήγορα στα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ χτενίζουν στεριά και θάλασσα, όλο το 24ωρο, καθώς είναι πολύ πιθανό οι ληστές να βρίσκονται ακόμα στο νησί. Ωστόσο, συνεχίζονται τα μπλόκα και οι εξονυχιστικοί έλεγχοι και σε κοντινά νησιά.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι όλες οι κινήσεις τους δείχνουν ότι και καλά οργανωμένοι ήταν αλλά και επαγγελματίες στις ληστείες.

Τα νέα πολύτιμα ευρήματα, όπως υποστηρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας είναι αυτά που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών που οφείλονται και για την στυγερή δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα.

Ένα από αυτά τα ευρήματα είναι ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ , ίδιο με αυτό που φορούσαν οι τρεις ληστές που μπήκαν στην τράπεζα. Το καπέλο βρέθηκε πεταμένο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δολοφονήθηκε ο 53χρονος.

Το δεύτερο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το καρτοκινητό που βρέθηκε στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 53χρονος. Στο ίδιο μέρος βρέθηκε ακόμα ένα κινητό το οποίο αργότερο διαπιστώθηκε ότι ανήκε στο θύμα.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να ελπίζουν είναι το DNA ενός από τους ληστές που βρέθηκε στο σώμα του άτυχου οδηγού ταξί αλλά και αυτό που βρέθηκε στο καπέλο του ενός από τους δράστες.

Στοιχεία τόσο για την ταυτότητά τους όσο και για τον τρόπο που έδρασαν θα δώσει και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας. Με αυτό οι ειδικοί θα μπορούν να βγάλουν κάποια συμπεράσματα τόσο για τον σωματότυπό τους όσο και για άλλα χαρακτηριστικά.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/13/2012 11:58:00 μ.μ.