[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Αλωνίζουν οι αλλοδαποί κλέφτες στα Χανιά

Απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σημειώθηκαν την Τετάρτη στα Χανιά. Ειδικότερα, δύο υπήκοοι Μαρόκου, ηλικίας 25 και 17 ετών, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ, σπάζοντας την είσοδό του, και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα. Η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή από περίοικους που ειδοποίησαν την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), άνδρες της οποίας έσπευσαν επί τόπου και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Όπως προέκυψε, οι δύο συλληφθέντες, την ίδια ημέρα μετέβησαν σε καφετέρια παριστάνοντας τους πελάτες και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο από την υπάλληλο του μαγαζιού, ενώ λίγο νωρίτερα προσπάθησαν να εισέλθουν σε σπίτι, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς...
έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Παράλληλα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν δύο Αλγερινοί, 17 και 28 ετών, και ένας 19χρονος Μαροκινός για κλοπή. Οι τρεις άνδρες παραβίασαν το αυτοκίνητο ενός 39χρονου και έκλεψαν μια παιχνιδομηχανή PSP, αξίας περίπου 250 ευρώ.

Τέλος, από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης στην Αλμυρίδα Αποκορώνου ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος απέσπασε από ένα 49χρονο Δανό ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 300 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/16/2012 09:30:00 μ.μ.