[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Συνεχίζει τις προκλήσεις η Γερμανίδα σκύλα.

Στο τέλος θα χάσει πολύ περισσότερα γιατί η χώρα της είναι αιώνια looser ...

Η Γερμανία θα μπλοκάρει επιπλέον οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα σε περίπτωση που η χώρα δεν τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα στο πλαίσιο των πακέτων διάσωσης που έχει λάβει μέχρι στιγμής, προειδοποίησε σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης Merkel, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Η Γερμανία θα κάνει χρήση του δικαιώματος veto στο Προσωρινό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Ευρωζώνης (EFSF) αν κρίνει πως η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τους όρους της βοήθειας που έχει λάβει, φέρεται να δήλωσε στην Handelsblatt ο Michael Fuchs, αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των κυβερνώντων κομμάτων CDU και CSU της Γερμανίας.

«Ακόμα και αν το ποτήρι είναι μισογεμάτο, αυτό...
δεν είναι αρκετό για την παροχή νέου πακέτου βοήθειας», προειδοποίησε ο Fuchs τονίζοντας μάλιστα πως η Γερμανία «έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της».

Αν και μια χώρα μέλος της ευρωζώνης δεν μπορεί να εκδιωχθεί από την ένωση, ο Γερμανός αντιπρόεδρος σημείωσε πως εκτιμά ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει αν δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τις απαιτούμενες συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις».


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/12/2012 11:30:00 μ.μ.