[ΕΓΕΡΣΙΣ2] ΔΕΘ γεμάτη συλλαλητηρια.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα συλλαλητήρια των συνδικάτων κατά την πρώτη ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως φαίνεται, η απόφαση του πρωθυπουργού να πραγματοποιήσει μία επίσκεψη-εξπρές δεν άλλαξε τα πλάνα των διαδηλωτών.

Ο κ. Σαμαράς θα φθάσει το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, θα εγκαινιάσει τη ΔΕΘ και μετά το μεσημέρι, αφού συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ, της Helexpo ΑΕ και του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης δήλωσε ότι η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ...
και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Κανονικά θα γίνει και το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την ίδια ημέρα, στις 18.30, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπως είπε ο εκπρόσωπός του, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Προβληματισμό για την εικόνα της Θεσσαλονίκης την περίοδο της ΔΕΘ και κυρίως την ημέρα των εγκαινίων έχουν εκφράσει ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/10/2012 07:30:00 μ.μ.