[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Ποιό "Ελληνικό" κανάλι θα παρουσίαζε χάρτη με την Ελλάδα ως τουρκική επαρχία;

Σε ένα από τα τριτοκοσμικά, τουρκόφωνα προγράμματα που μολύνουν τις κρατικές συχνότητες που κατέχουν οι νταβατζήδες. Η υποκουλτούρα των δολοφόνων, των βιαστών, των όρκς, του ντιριντάχτα, της βρωμιάς, του σκοτώνω τη γυναίκα μου γιατί....


την βαρέθηκα. Δείτε το και στην ιστοσελίδα του καναλιού της κατεχόμενης κρατικής συχνότητας:
 Το νοητικό επίπεδο του “κοινού” που παρακολουθεί αυτά τα εκτρώματα με τα γλωσσικά γρυλλίσματα που ο Δαρβίνος είχε εξηγήσει την προέλευση τους, είναι δεδομένο: Η ελληνόφωνη φαλαινόμορφη αποτυχημένη εφοριακός που...
θεωρεί τον Πάγκαλο ως υπέρτατη αξία του ανθρωπίνου είδους. Η σαπιοκοιλιά με τα μπικουτί και τα χαϊμαλιά που πανηγύριζε την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην θέση του πρωθυπουργού. Το ανθρωποειδές που κατάφερε να μην την μισεί μόνο όποιος δεν την έχει δει ποτέ του.

Το βιβλικό τέρας του Ιωνά που καταβροχθίζει ότι χάπι αδυνατίσματος υπάρχει μαζί με κυβικά μέτρα από θαυματουργό αφέψημα που εγγυάται την απώλεια 8 κιλών το δεκάλεπτο. Αυτή που κυκλοφορούσε βάζοντας κάτω από το φυτώριο βακτηριδίων που ο μέσος άνθρωπος ονομάζει μασχάλη, το “Βήμα” και τα “Νέα”, γεμάτη υπερηφάνεια που επιμορφώνεται από σοβαρές εφημερίδες.
Αυτό το είδος που υποθήκευσε το παρόν και το μέλλον των άλλων παιδιών, που εξακολουθούν να αγαπούν τις μαμάδες τους, επειδή τα δικά της παιδιά δεν θέλουν να την δουν ούτε στον ύπνο τους.
Τα Ούρουκ Χάι της μεταπολίτευσης που διαφέρουν από τα απλά όρκς επειδή είχαν βίσμα κάποιον πράσινο Σάρουμαν και τις βοήθησε να γίνουν προϊσταμένες για να βολεύουν τα υπόλοιπα μιαρά όντα της Μόρντορ που έπεσαν με φόρα πάνω στην Μέση Γη για να την κατασπαράξουν. Υπό τους ήχους της Άντζελας Δημητρίου.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/16/2012 02:00:00 π.μ.