[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Θέλει κι άλλους λαθρομετανάστες ο Ριζοσπάστης !

Διαβάστε καραγκιοζιλίκια απο αυτούς που θα έπρεπε να υποστηρίζουν τον Έλληνα εργαζόμενο !
Αντί λοιπόν να βροντοφωνάξουν να κλείσουν τα σύνορα , να απελαθούν οι εισβολείς-εργαλεία του ξένου κεφαλαίου για να έχει ο Έλληνας ψωμί ...στον Περισσό ενοχλούνται κι απο αυτά τα ανεπαρκέστατα μέτρα που υποτίθεται οτι λαμβάνονται !
Για το ΚΚΕ τα σύνορα πρέπει να είναι ανοικτά για να πέφτουν προφανώς συνεχώς τα μεροκάματα μέχρι να "Κινεζοποιηθούν" πλήρως όπως προέβλεπε και ο Μάρξ.
Το καθήκον κάθε πατριώτη είναι η προστασία της δουλειάς και των δικαιωμάτων του Έλληνα εργαζόμενου και τίποτα δεν μπαίνει πάνω απο αυτό.

Διαβάστε τι λένε στον Ριζοσπάστη...


Ενίσχυση της καταστολής στα σύνορα
Αυτό προέκυψε από τη χτεσινή συνάντηση του υπουργού...
Δημόσιας Τάξης με τον πρωθυπουργό

Την ενίσχυση της καταστολής στα σύνορα ανακοίνωσε χτες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης - Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας. Μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε πως «1.800 συνοριοφύλακες μετακινούνται ήδη προς τον ποταμό Εβρο, μαζί με πλωτά σε πρώτη φάση. Ηδη σήμερα (σ.σ. χτες) μετακινούνται έξι πλωτά και μέχρι το τέλος του μήνα θα φτάσουμε στα 26 νέα πλωτά στον Εβρο, ώστε επιτέλους να επιχειρήσουμε τη "σφράγιση" του Εβρου».
Τα μέτρα αυτά αποτελούν τμήμα των σχεδίων εντατικοποίησης των ελέγχων στα ελληνοτουρκικά σύνορα με στόχο τους πρόσφυγες του ιμπεριαλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Εξάλλου από την περασμένη Πέμπτη ο Ν. Δένδιας είχε ανακοινώσει, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον Εβρο, την ολοκλήρωση του τείχους ανάσχεσης των προσφύγων και των μεταναστών, η κατασκευή του οποίου αναμένεται να τελειώσει στις αρχές του Οκτώβρη. Παράλληλα, είχε πει ότι θα υπάρξει εγκατάσταση ηλεκτρονικών μέσων όπως και άλλες «συναφείς ενέργειες».
Το έργο κατασκευής του «τείχους» βρίσκεται στο στάδιο της θεμελίωσης στήριξης του πλαισίου της περίφραξης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η εγκατάσταση των πλαισίων της περίφραξης και στη συνέχεια η τοποθέτηση του συρματοπλέγματος. Το συνολικό μήκος του «τείχους» θα είναι 10,310 χιλιόμετρα, με τοποθέτηση πασάλων ανά μέτρο, ενώ θα κατασκευαστούν και 2.000 πλαίσια που θα στηριχθεί το συρματόπλεγμα. Το έργο, ύψους 3,2 εκατομμύρια ευρώ, θα διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους τριών μέτρων. Στο μεσοδιάστημα των δυο συρματοπλεγμάτων, που θα έχει μήκος 1,20 μ, θα τοποθετηθούν κονσερτίνες, των οποίων το ύψος θα υπερβαίνει τα τέσσερα μέτρα.
Επίσης, την περασμένη βδομάδα 5.023 μετανάστες προσήχθησαν από τις αστυνομικές αρχές σε όλη την επικράτεια. Συνολικά 368 συνελήφθησαν για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για τους αλλοδαπούς. Στην Αττική ελέγχθηκαν 8.718 αλλοδαποί και προσήχθησαν 4.257 σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες. Συνελήφθησαν 218 για παραβάσεις του νόμου που αφορά στους αλλοδαπούς.
Ο Ν. Δένδιας ανακοίνωσε επιπλέον πως 1.500 αστυνομικοί, οι οποίοι μέχρι σήμερα διατίθεντο για τη φύλαξη προσώπων και ειδικών στόχων, θα «μετατεθούν» στη δημόσια ασφάλεια. Συμπλήρωσε δε ότι αποδεσμεύονται 100 οχήματα και 60 μοτοσικλέτες.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/04/2012 02:00:00 πμ