[ΕΓΕΡΣΙΣ2] Ψευτοσκούπες απο τους μπάτσους.

Ασφαλώς και δεν θα αλλάξει κάτι για τον λαό . Θα συνεχίσει να ζει μέσα στον τρόμο και τον κίνδυνο . Αυτές οι ψευτοενέργειες γίνονται απλώς για να μετριάζουν την αντιπάθεια που έχει ο λαός για τον στρατό κατοχής (μπάτσοι) και για να μην στραφεί κι άλλο ο απλός πολίτης στον Πατριωτισμό .

Γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας για την απομάκρυνση από το κέντρο της Αθήνας παράνομων μεταναστών βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Πρόκειται για το πρόγραμμα που εκπόνησε το υπουργείο Δημόσιας....


Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με την κωδική...
ονομασία «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» που ξεκίνησε την Πέμπτη στον Έβρο με την μετακίνηση 1881 συνοριοφυλάκων με σκοπό την απώθηση από την συνοριακή γραμμή παράνομων μεταναστών.

Στις 30 Ιουλίου ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για ενδεχόμενο κύμα μετανάστευσης λόγω των γεγονότων στη Συρία απάντησε πως υπάρχει τεράστια ανησυχία και ότι «με την έγκριση του Πρωθυπουργού, 1.800 συνοριοφύλακες μετακινούνται ήδη προς τον ποταμό Εβρο, μαζί με πλωτά σε πρώτη φάση. Ηδη σήμερα μετακινούνται έξι πλωτά και μέχρι το τέλος του μήνα θα φτάσουμε στα 26 νέα πλωτά στον Εβρο, ώστε επιτέλους, να επιχειρήσουμε τη "σφράγιση" του Εβρου. Αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι».

Οσο αφορά τη διαδικασία, οι παρανόμως εισερχόμενοι στη χώρα μετανάστες θα οδηγούνται στην Αμυγδαλέζα, ενώ για όσους εκκρεμούν υποθέσεις με τη δικαιοσύνη θα ακολουθείται η νομική διαδικασία.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ στο ΕΓΕΡΣΙΣ2 τη 8/05/2012 07:20:00 μμ