[Greek Alert] Άσκηση ταχείας αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ χωρίς το λαβωμένο Zurd και χωρίς ''ηθικό'' !

Χωρίς την Παρουσία  του ΥΕΘΑ και χωρίς την παρουσία του ΥΦΕΘΑ που προφανώς θεώρησαν την παρουσία τους περιττή ...ενεργοποιήθηκε η Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης !
Ήταν βλέπεις  και πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι !


Αν κρίνουμε από τις ενέργειες του ΓΕΕΘΑ για τη Άσκηση ήταν ενημερωμένοι στο ΥΠΕΘΑ ίσως βέβαια οι άνθρωποι να επεξεργάζονταν διάφορα σχέδια κατάληψης της Εξουσίας στις επόμενες εκλογές ...'Ολα μέσα στο πολιτικό  παιχνίδι είναι !
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ "στις  08:00 το πρωί  με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ άρχισε η άσκηση Πυρπολητής".  Σκοπός της άσκησης είναι ο έλεγχος του Συστήματος Διοίκησης και Ελέγχου Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ. Στο πλαίσιο της άσκησης και βάση του σεναρίου ενεργοποιήθηκε η Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης. Χωρίς το λαβωμένο Zurd  που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις προηγούμενες ασκήσεις !
Τονίζεται ότι στην άσκηση χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά και δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος που έχουν και δικαίωμα συλλήψεων ακόμη και την περίοδο της Ειρήνης
Σύμφωνα με πληροφορίες απουσίαζε το ηθικό από τα στελέχη που πήραν μέρος στην Άσκηση ...Το ένστικτο των ηγητόρων και των στελεχών ειναι ο καλύτερος οδηγός  και σήμερα δεν υπήρχε ...ίσως να κάνουμε λάθος αλλά !
 


--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 8/01/2012 09:00:00 μμ