[Greek Alert] Ιδού παραδείγματα πως προκύπτουν οι εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας

Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι θέσεις εργασίας που περιμένουν τις στρατιές των Ελλήνων… νεοανέργων σε περίπτωση που η χώρα μας προχωρήσει στο αυτονόητο, δηλαδή στην ανάπτυξη του ενεργειακού δυναμικού της χώρας μας, στα σημεία που η διεθνής αγορά, η στοιχειώδης λογική και η γεωπολιτική πραγματικότητα υπαγορεύουν.
Των Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη, Νίκου Λυγερού, Δρ. Ηλία Κονοφάγου και καθηγητή Αντώνη Φώσκολου
Η χώρα μας λοιπόν θα δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας τόσο στο πρωτογενή όσο και στο δευτερογενή τομέα εάν και εφόσον αναπτύξει τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στις περιοχές νότια της Κρήτης, και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Στους συστηματικούς φίλους και αναγνώστες μας θα υπενθυμίσουμε τις ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύσεις μελετών και αναλύσεων τόσο στο www.defence-point.gr όσο και στο περιοδικό «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ», με τη συνεργασία των Δρ. Η. Κονοφάγου και καθ. Α. Φώσκολου αναφορικά με το ζήτημα της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Σε συγκεκριμένο δε άρθρο υποστηρίζεται ότι περί τις 300.000 θέσεις εργασίας αναμένουν το ελληνικό εξειδικευμένο δυναμικό το οποίο μένει αναξιοποίητο στη χώρα μας ή προσπαθεί να βρει εργασία στο εξωτερικό.

συνεχεια εδώ

--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 8/14/2012 09:28:00 μ.μ.