[Greek Alert] Συγκλονιστική ομιλία από Πομάκα: "Γιατί μας μαθαίνει η Ελλάδα τούρκικα με το ζόρι;" (βίντεο)

Το τι συμβαίνει στη Θράκη εδώ και δεκαετίες με την ανοχή του "ελληνικού" κράτους ("Θα έρθει το "ψευτορωμαίικο", να μην το πιστέψετε" έλεγε ο Πατροκοσμάς, και δικαιώθηκε και σε αυτό) το γνωρίζουμε: Το τουρκικό προξενείο "κοσοβοποιεί" αργά αλλά σταθερά την περιοχή και οι ελληνικές (;) αρχές, απλά φοβούνται και τον ίσκιο τους και αφήνουν ολόκληρους πληθυσμούς Ελλήνων μουσουλμάνων να ποδηγετούνται από τους πράκτορες και τους εξτρεμιστές της μειονότητας με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τους Πομάκους.
Αρχαίο θρακικό φύλλο, καμία σχέση με την μογγολική καταγωγή των Τούρκων, είτε των Σελτζούκων, είτε των Οθωμανών, υποφέρει από την τουρκική καταπίεση μέσα στην ... Ελλάδα! 
Αυτό όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό ότι το τι νιώθουν και σκέφτονται οι ίδιοι οι Πομάκοι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την συ-γκλο-νι-στι-κή ομιλία της π. Γραμματέως του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων, Μολλά Νουρσέλ, στην ιδρυτική εκδήλωση του Ελληνοπομακικού Συλλόγου στις 23.05.2009, και θα καταλάβετε με πολύ απλά λόγια από μία παθούσα Ελλήνίδα μουσουλμάνα (πολύ πιο Ελληνίδα από πολλούς χριστιανούς "Έλληνες" που συχνάζουν σε ένα μέγαρο που το λένε "Βουλή") τι συμβαίνει. Η Μολλά Νουρσέλ κατάγεται από το Πομακοχώρι Κάρδαμος του νομού Ροδόπης, ένα πανέμορφο ημιορεινό χωριό με εξαιρετικά φιλόξενους κατοίκους.



http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=49533&Itemid=139

--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 8/02/2012 08:00:00 μμ