[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ 16ΧΡΟΝΟ ΡΟΥΜΑΝΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...!!!


Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία και στην ευρύτερη περιοχή. Στην προσπάθεια τους να ακινητοποιήσουν όχημα που οδηγούσε ανήλικος, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τον νεαρό, ο οποίος εν τέλει συνελήφθη, αφού τράκαρε με περιπολικό.

Μέλη της Αστυνομίας καταδίωξαν όχημα, το οποίο οδηγούσε 16χρονος από τη Ρουμανία και σ' αυτό επέβαιναν άλλοι τρεις νεαροί, όταν δε συμμορφώθηκε σε σήμα να σταματήσει.

Ακολούθως, ο οδηγός για να διαφύγει ανέπτυξε ταχύτητα, αλλά εγκλωβίστηκε στη κίνηση στα φώτα τροχαίας του Hilton Park. Όταν δύο πεζοί αστυνομικοί προσέγγισαν το αυτοκίνητο, ο ανήλικος οδηγός έκανε επαναστροφή, χτύπησε τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας τους ελαφρά και κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη και το όχημα σταμάτησε στην οδό Ηλία Πελαβά στην Έγκωμη. Αστυνομικός κατέβηκε από το περιπολικό και πλησίασε το όχημα, από το οποίο κατάφεραν να διαφύγουν οι τρεις νεαροί, όχι όμως και ο οδηγός. Στη θέα του αστυνομικού, ο νεαρός έβαλε μπρος και επιχείρησε για άλλη μια φορά να διαφύγει. Ο αστυνομικός έριξε δύο πυροβολισμούς στα ελαστικά του αυτοκινήτου για να το ακινητοποιήσει, χωρίς όμως επιτυχία, και στη συνέχεια το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το περιπολικό.

Ο 16χρονος οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια ανηλίκων στη Λακατάμια. sigmalive.com

---------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/12/2012 06:40:00 μ.μ.