[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ 20ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ....!!!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 26χρονος Πακιστανός που οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία για απόπειρα βιασμού νεαρής Βρετανίδας στα Μάλια.

Σύμφωνα με την 20χρονη από την Μ. Βρετανία, ενώ εκείνη διερχόταν από απομονωμένο σημείο στη παραλία στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, σταμάτησε για να ζητήσει οδηγίες από τον νεαρό για το πώς θα «βγει» στο δρόμο για το ξενοδοχείο που διέμενε και ο 26χρονος την πλησίασε επικίνδυνα θωπεύοντας διάφορα σημεία του σώματός της.

Τότε η νεαρή Βρετανίδα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται, άρχισε να τρέχει μακριά από τον Πακιστανό.

Τη στιγμή εκείνη από την περιοχή περνούσαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου που ενεργούσαν περιπολία, είδαν την 20χρονη να φεύγει τρέχοντας, πλησίασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν για το συμβάν από τη βρετανίδα και προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη τον παρεξήγησε αφού την πλησίασε με φιλική διάθεση και όχι για να τη βιάσει.

Ο 26χρονος που διαμένει στην Ιεράπετρα θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

[Πηγή: flashnews.gr]

--------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/10/2012 11:36:00 μ.μ.