[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... 34ΧΡΟΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΣ!


Στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών των Χανίων έπεσε ο ληστής, που τις τελευταίες ημέρες είχε πραγματοποιήσει τρεις ληστείες σε καταστήματα ψιλικών και μίνι μάρκετ.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, Αρτέμης Κουτσαφτάκης, πρόκειται για έναν 34χρόνο από τα Χανιά, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για άλλες υποθέσεις.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 34χρονος είχε διαπράξει, κατά το χρονικό διάστημα από τις 9 Αυγούστου έως και χθες, στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων τις ακόλουθες ληστείες:

Το βράδυ της 9ης Αυγούστου, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε σε κατάστημα ψιλικών στα Κουνουπιδιανά Χανίων και, με την απειλή όπλου, πήρε από υπάλληλο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 880 ευρώ.

Το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου, ο ίδιος δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε σε κατάστημα ψιλικών, στην πόλη των Χανίων και, με την απειλή όπλου, ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Στις 13 του ίδιου μήνα, τα ξημερώματα, ο 34χρονος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε σε κατάστημα μίνι μάρκετ και, με την απειλή όπλου, εξανάγκασε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 880 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα, με έξι φυσίγγια, την οποία χρησιμοποιούσε στις ληστείες, μία απομίμηση πιστολιού και ένα κράνος δικυκλιστή το οποίο χρησιμοποιούσε στις ληστείες.

Ο 34χρονος χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, έχοντας παραποιήσει τις πινακίδες.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/14/2012 06:02:00 μ.μ.