[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΙΤΙΑ ΕΦΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...!!!

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ... ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΓΙΚΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... (Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ;):

«Ξένιος Ζευς». Αθήνα. Μεσημέρι Σαββάτου 4ης Αυγούστου με ζέστη και ανύπαρκτη κίνηση. Πόλη άδεια και βουβή. Λεφούσια από φασίστες με και χωρίς στολή αφαιρούν από το σώμα της με χειρουργικά γάντια κάθε ζωντανό και σκουρόχρωμο οργανισμό.

Μας φτύνουν μέσα στη μούρη μας…

«Ξένιος Ζευς». Αθήνα. Μεσημέρι Σαββάτου 4ης Αυγούστου με ζέστη και ανύπαρκτη κίνηση. Πόλη άδεια και βουβή. Λεφούσια από φασίστες με και χωρίς στολή αφαιρούν από το σώμα της με χειρουργικά γάντια κάθε ζωντανό και σκουρόχρωμο οργανισμό. Ένα μεθοδικό και καλά σχεδιασμένο πογκρόμ μέσα σε μια απελπιστική σιωπή. Αφίσες, κείμενα, πορείες, συγκρούσεις, συλλήψεις, συνελεύσεις, αλλά την κρίσιμη στιγμή ντροπή και απόγνωση. Αδυναμία που σε συντρίβει.

Μπάτσοι, άντρες και γυναίκες, από περιπολικά, μηχανές, κλούβες, φορτηγάκια λευκά «συμβατικά», ασφαλίτικα, κάθονται και απολαμβάνουν τον καφέ τους σε καφετέρια πάνω στην Αχαρνών, στο ύψος του αγίου νικολάου. Το διασκεδάζουν. Ακριβώς δίπλα τους έχουν ακινητοποιημένους όρθιους περίπου είκοσι μετανάστες, δίπλα σ’ ένα κλειστό περίπτερο, σχεδόν κρυμμένους, περιμένουν να τους «παραλάβουν».

Στην Γ΄Σεπτεμβρίου, πενήντα μετανάστες μαντρωμένοι πίσω από μια αλυσίδα, μπροστά στην έξοδο του ΟΤΕ, κοιτάζουν αμίλητοι τριγύρω, μήπως φανεί καμιά βοήθεια. Καμία. Ελάχιστος κόσμος. Ή πίνει καφέ στην πλατεία ή επιδοκιμάζει: «Και να τους πιάσουν, θα τους αφήσουν μετά».

Η ίδια εικόνα σε όλη την πόλη. Τα σάπια κρέατα με τα εθνόσημα είναι παντού. Μπαίνουν σε μαγαζιά μεταναστών στην Αχαρνών όπου συλλαμβάνουν ακόμη και τους πελάτες, σε πολυκατοικίες γύρω από τη Μάρνης, περιμένουν τα «θηράματά» τους έξω από τους σταθμούς του τρένου, στα άνω πατήσια, στη βικτώρια, στην ομόνοια, παραμονεύουν σε σκιά επί της Αλεξάνδρας μήπως βγει κανένας μετανάστης από την πλαϊνή έξοδο του πεδίου του άρεως, ανεβοκατεβαίνουν την Πατησίων. Σε διάφορες γωνίες, μέσα στη σιωπή πάντοτε, βλέπεις ομάδες μεταναστών και γύρω τους κυνηγούς κεφαλών.

Δεν είναι μια συνηθισμένη αστυνομική κατασταλτική επιχείρηση. Είναι μια κεντρική πολιτική επιλογή της «δημοκρατίας» για ένα φασιστικό «Μεσημέρι των Κρυστάλλων», με προετοιμασία και υπολογισμένες λεπτομέρειες. Να έχει πάει για μπάνιο ο «λαός», αυτοί που έχουν μείνει να βλαστημούν τη μοίρα τους, ευκαιρία να τους «ανακουφίσουν» με θέαμα «ασφάλειας» και εξευτελισμού του «άλλου». Ο στόχος δεν είναι μόνο να αφανίσουν από την πόλη τους μετανάστες, να τους συλλάβουν, να τους εξαφανίσουν από τα μάτια των νοικοκυραίων. Ο στόχος είναι να τους εξοντώσουν σωματικά και ψυχικά. Να μην μπορούν ούτε σε σπίτι να μείνουν, ούτε να βγουν έξω, ούτε να αναζητήσουν φαγητό, ούτε να ψάξουν για δουλειά, ούτε -πολύ περισσότερο- να μπουν στη χώρα. Ο στόχος είναι να μην ζουν.

Εμείς οι ζωντανοί πρέπει να δώσουμε συντριπτική απάντηση. Εμείς δεν πρέπει μόνο να ανταποδώσουμε το φτύσιμο, πρέπει να τους πνίξουμε μέσα στα σκατά τους.


-----------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/04/2012 10:46:00 μμ