[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΠΛΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ - ΛΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... 50 - 50 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enikos.gr. από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ασφάλειας, οι πινακίδες που είχε το αυτοκίνητο των ληστών-δολοφόνων της Πάρου ήταν πλάστες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατά τη διαφυγή τους οι τέσσερις αδίστακτοι ληστές στην περιοχή Αμπελά. Οι δράστες είχαν φροντιστεί όμως να βάλουν φωτιά στο αυτοκίνητο για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν για να σβήσουν ίχνη DNA που θα υπήρχαν μέσα σε αυτό και o δεύτερος λόγος για να καθυστερήσουν τις αρχές να διαπιστώσουν ότι οι πινακίδες ήταν πλαστές και παρέπεμπαν σε ενοικιαζόμενο όχημα.

Η έρευνα όμως της Αστυνομίας, αποκάλυψε ότι ο αριθμός πλαισίου του αυτοκίνητου, με το οποίο οι ληστές - δολοφόνοι, έφτασαν στην Πάρο, είχε κλαπεί από το 2010.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν κατασκευάσει μια πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας με τα στοιχειά όμως πραγματικού οχήματος εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων από την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί τώρα δίνουν 50% πιθανότητες οι δολοφόνοι του 51χρονου Δημήτρη Μίχα να βρίσκονται ακόμη στην Πάρο.  enikos.gr

--------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/10/2012 10:10:00 μ.μ.