[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΧΩΡΙΚΟΙ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΔΥΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ...!!!


Άρα η Αστυνομία στην Βολιβία... ΔΟΥΛΕΥΕΙ...!!!

Ένα πλήθος οργισμένων χωρικών έκαψε ζωντανούς δύο Βραζιλιάνους εμπόρους ναρκωτικών οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί ότι δολοφόνησαν τρεις Βολιβιανούς την προηγούμενη ημέρα, στην ανατολική Βολιβία.

Περίπου 300 χωρικοί επιτέθηκαν την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Σαν Ματίας, άρπαξαν δια της βίας τους δύο Βραζιλιάνους, τους περιέλουσαν με βενζίνη και τους έκαψαν ζωντανούς.

"Τους έκαψαν πέντε μέτρα από το αστυνομικό τμήμα", επιβεβαίωσε ο αστυνομικός Γκρόβερ Ράμος στην εφημερίδα Ελ Δεβέρ της Σάντα Κρους, μιας περιοχής που συνορεύει με τη Βραζιλία και την Παραγουάη. "Ήταν αδύνατον να τους συγκρατήσουμε. Ήμασταν μόνο επτά άτομα" στο αστυνομικό τμήμα, πρόσθεσε ο Ράμος.

Οι δύο Βραζιλιάνοι είχαν συλληφθεί το πρωί της Τρίτης μετά τη δολοφονία, την προηγούμενη ημέρα, τριών Βολιβιανών, πιθανότατα για λόγους που σχετίζονταν με εμπόριο ναρκωτικών. Άλλα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν ανακοινώθηκαν, τραυματίστηκαν από τα πυρά.

Πηγή: ΑΜΠΕ/enikos.gr

------------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/16/2012 09:00:00 π.μ.