[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...! ΚΑΙ KΛΑΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ...


Μιά κατάληψη των άπλυτων έσπασε σήμερα το πρωϊ η Αστυνομία με έφοδο που πραγματοποίησε σχεδόν ξημερώμαρα στην Κλειστή Δημοτική Αγορά Κυψέλης που είχε μετατραπεί σε κλοχανείο. Η επιχείρηση έγινε με την συνέναιση του Δήμου που επιθυμεί να αξιποιήσει τιο σημείο και η λιτή ανακοίνωση της Αστυνομία έχει ως εξής:

Μετά από αίτημα του Δήμου Αθηναίων, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής συνέδραμαν, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, τους δημοτικούς υπαλλήλους του και αποκαταστάθηκε η ομαλή λειτουργία της Κλειστής Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Χαρακτηριστικό είναι τομ κλάμα που πέφτει στο ιντιμίντια από τους εναπομείναντες άπλυτους. Λέει κάποιος:


Να συμπληρώσουμε οτι τα γουρούνια δε δίστασαν να σκίσουν και ένα πανό που ήταν κρεμασμένο. Η δημοτική αγορά είναι πολύ σημαντική για να χαθεί έτσι. Να οργανωθεί άμεσα κάποια συγκεντρωση αλλυλεγγύης !!!

Αλλά από νωρίς τ' απόγευμα κι ας κοντεύει μεσάνυχτα κανείς δεν βρέθηκε για να του απαντήσει από το πάλαι ποτέ ακμάζων και τιγκαρισμένο στους "καμμένους" ιντιμίντια... 


www.stoxos.gr


--------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/18/2012 11:42:00 μ.μ.