[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] MONO ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ!


Η μοναδική εγγύηση για την έξοδο από τη ρατσιστική βία είναι το κράτος δικαίου. Δήλωση που ανήκει στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Ο τοπικός άρχοντας αποδίδει, παράλληλα, τα πρόσφατα ακραία φαινόμενα βίας στην «αθρόα παράνομη είσοδο μεταναστών» και στην «απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους».

«Όταν, σχεδόν καθημερινά, συνάνθρωποί μας πέφτουν μαχαιρωμένοι στους δρόμους, πρέπει η κοινωνία να βρίσκεται σε εγρήγορση και η Πολιτεία, μόνη αρμόδια για την τήρηση των νόμων και της τάξης, συνεπής στην υποχρέωσή της να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Το κράτος δικαίου αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την έξοδο από την κρίση βίας, που προκαλεί η αθρόα παράνομη είσοδος μεταναστών, καθώς και η απόπειρα μηχανοκίνητων φασιστοειδών συμμοριών, να πάρουν το νόμο στα χέρια τους» επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Γιώργος Καμίνης κατέληξε προτρέποντας: «να συμβάλουμε όλοι, δικαστική εξουσία, κεντρική διοίκηση, πολιτικά κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία των πολιτών και πνευματικός κόσμος, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη φρίκη των δολοφονιών στη μέση του δρόμου». enikos.gr

------------------------------

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/16/2012 05:48:00 μ.μ.