[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΞΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ... ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ SPIEGEL ENANTION ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Απευθείας στοχοποίηση του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών επιχειρεί το γερμανικό Spiegel, με δημοσίευμά του με τίτλο "Μίσος εναντίον των ξένων στην Ελλάδα", αναφορικά με τα περιστατικά βίας που διαδραματίστηκαν στην Αθήνα, με θύμα έναν Ιρακινό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "λόγω της δραματικής οικονομικής κατάστασης, του υψηλού ποσοστού ανεργίας και του μεγάλου αριθμού μεταναστών και προσφύγων από ασιατικές και αφρικανικές χώρες έχει δημιουργηθεί ξενοφοβικό κλίμα στην Ελλάδα. Ακροδεξιοί ενισχύουν αυτό το κλίμα εναντίων των ξένων. Κατά τις τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές επωφελήθηκαν έτσι οι ξενοφοβικές και ρατσιστικές δυνάμεις της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ": εκπροσωπούνται πλέον με 18 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο."

Φυσικά, για τον καθημερινό ρατσισμό και την βία των λαθροεποίκων εις βάρος των Ελλήνων ουδεμία αναφορά! Μιλάμε για πλήρη διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας δηλαδή. Και αφού οι κύριοι της συντακτικής ομάδας του κάθε spiegel τους υπερασίζονται τόσο πολύ, τους καλούμε να επισκεφθούν μια νύχτα την Ελλάδα και να δουν οι ίδιοι το έργο αυτών των λαθραίων που έχουν κουβαλθεί εδώ, χωρίς να μας ρωτάνε. Επισημαίνουμε δε, πως δεν υπάρχουν μετανάστες, αλλά ΛΑΘΡΟμετανάστες στη χώρα μας, και πως πάγια θέση μας είναι η απέλαση ΟΛΩΝ των παρανόμως ευρισκομένων στην Ελλάδα. Εμείς σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το λέμε και θα το ξαναλέμε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η υπεράσπιση της ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας των Ελλήνων πολιτών με κάθε ΝΟΜΙΜΟ μέσο διαθέτουμε. Η προσπάθεια ξένων και εγχώριων ΜΜΕ να εμπλέξουν το κίνημά μας σε πράξεις βίας είναι τουλάχιστον ύποπτη. Δείχνει όμως και ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Μιχάλης Τσακίρης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου

xryshaygh.com

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/15/2012 08:36:00 μ.μ.