[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ... ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ...!


Πανευτυχής και με ένα πλατύ χαμόγελο, αλλά χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας του, δήλωσε ο Παύλος Κοντίδης λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα σκάφη τύπου Laser της ιστιοπλοΐας, που ήταν το πρώτο της Κύπρου σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι όμως η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα και όλους τους συμπατριώτες μου» δήλωσε αρχικά ο Κύπριος ιστιοπλόος και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα παιδικό όνειρο, από τότε που άρχισα να κάνω ιστιοπλοΐα, αλλά και στόχος από τη στιγμή που ήρθα στο Λονδίνο. Πάντα πίστευα στο μετάλλιο, αν δεν το πιστέψεις δεν μπορείς να κερδίσεις μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Και τις δυνατότητες να έχεις, αν εσύ δεν πιστεύεις, τότε δεν μπορείς. Πάντα πήγαινα για μετάλλιο, σταμάτησα τις σπουδές και έγινα επαγγελματίας ιστιοπλόος, γι αυτό δούλεψα σκληρά τα τελευταία χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/06/2012 09:48:00 μ.μ.