[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΟΥΡΚΕ ΝΑΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ...!!! Η ΚΙΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ...!!!!

Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΙΓΟΥΡΟΥΣ... ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας άρχισε διαδικασίες για την διπλωματική παρουσία της στην πόλη Αρμπίλ του βόρειου Ιράκ, στην Κουρδική Περιφέρεια.

Ο πρέσβης της Κίνας στη Βαγδάτη, Νι Σιάν, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της ιρακινής κουρδικής περιφέρειας στο Αρμπίλ, Νετσιρβάν Μπαρζανί προκειμένου να συζητήσει το άνοιγμα ενός προξενείου στην περιοχή.

Ο Νι Σιάν τόνισε ότι η Κίνα ενδιαφέρεται να αναπτύξει στην περιοχή εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, εμπορικές και οικονομικές σχέσεις και τη δημιουργία ενός θετικού κλίματος στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Ο Μπαρζανί χαιρέτισε ως θετικό και πολύ σημαντικό βήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και προσφέρθηκε να βοηθήσει στην εγκατάσταση της διπλωματικής αποστολής στο Αρμπίλ. echedoros-a.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/15/2012 08:46:00 π.μ.