[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΠΟΓΚΡΟΜ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...

Δεν έχουμε σκοπό να ασχολούμαστε κάθε τόσο με λαθρομετανάστες, καθώς προβλήματα καθημερινότητας μας είναι περισσότερο πρωτεύοντα. Τα προβλήματα όμως με την επιβαλλόμενη μνημονική ένταξη πάσης φύσεως λαθρομεταναστών και στην πόλη μας, δεν έχουν τελειωμό.

Εδώ και μέρες ακούγαμε στην πόλη όλο και περισσότερο από διάφορα στόματα, να μιλάνε για μια επίθεση 3 λαθρομεταναστών με μαχαίρι σε εργαζόμενο γεωπονικών ειδών. Το ερευνήσαμε από την προηγούμενη εβδομάδα και το περιστατικό όντως είναι για άλλη μια φορά πραγματικότητα.

Εργαζόμενος μεγάλης ηλικίας σε κατάστημα γεωπονικών ειδών, καθώς περπατούσε σε παράλληλη οδό του 2ου Λυκείου Ιωαννίνων, επιστρέφοντας από τα ΚΤΕΛ, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από 3 λαθρομετανάστες.


 Οι 3 λαθρομετανάστες αρχικά του έκαναν ντού χτυπώντας τον με το μαχαίρι στην πλάτη και τον πέταξαν βίαια κάτω σκίζοντας του την ποδιά.  Το ντου συνεχίστηκε στο πεζοδρόμιο, αφού προσπαθούσαν να του πάρουν δέμα που κρατούσε σφιχτά στα χέρια του. Ο ηλικιωμένος εργαζόμενος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και εκείνη την ώρα πετάχτηκε στο δρόμο ο μανάβης της γειτονιάς.  Ο Έλληνας εργαζόμενος είχε πραγματικά Άγιο. Οι σκληροπυρηνικοί λαθρομετανάστες κοντοστάθηκαν για λίγο, αλλά καθώς δεν τους συνέφερε να εμπλακούν  με τον μανάβη, αμέσως τράπηκαν σε φυγή. Στον τόπο του παραλίγο αιματηρού εγκλήματος έφτασε  η αστυνομία, όπως μας είπαν, η οποία κατέγραψε το περιστατικό.

Ο εργαζόμενος μετά το περιστατικό έκανε το σταυρό του και απ' οτι μάθαμε επί  δυο μέρες προσπαθούσε να συνέλθει αφού αν δεν ήταν ο μανάβης ίσως η κατάληξη να ήταν τραγική.

iasonmpimpos.blogspot.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/14/2012 05:34:00 μ.μ.