[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ...!!! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ;


dexiextrem.blogspot.gr Ο κρατικοδίαιτος Κογιάνης που τους τελευταίους μήνες προβάλει στην ΕΡΤ, σαν τρελός τον ΣΥΡΙΖΑ και διορίστηκε από τον Γιωργάκη, θεωρεί ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ότι διορίστηκε αξιοκρατικά!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά αρνείται να παραιτηθεί, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση αποπομπής του θα προσφύγει στα δικαστήρια!!!

«Προσωπικά δεν έχω καμία πρόθεση να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι το ειδησεογραφικό τμήμα της ΕΡΤ τον τελευταίο καιρό έχει να επιδείξει πολύ καλές επιδόσεις στην ποιότητα της ενημέρωσης και ως εκ τούτου σκοπεύω να παραμείνω στη θέση μου» τονίζει χαρακτηριστικά. «Θεωρώ ότι πρέπει να σπάσει ο αυτός ο φαύλος κύκλος διορισμών των ημετέρων από την εκάστοτε κυβέρνηση. Κάναμε καλή δουλειά τον τελευταίο καιρό και δεν σκοπεύουμε να τη χαρίσουμε στους οποιουσδήποτε κυβερνητικούς και κομματικούς μηχανισμούς. Και τέλος ήταν πολύ άκομψος ο τρόπος με τον οποίο μου ζήτησαν να παραιτηθώ» λέει και συμπληρώνει ότι «σε αυτή τη θέση δεν διορίστηκα με κομματικά κριτήρια και αρνούμαι να απομακρυνθώ με κομματικές εντολές».

--------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/10/2012 06:40:00 μ.μ.