[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΝΑΤΟΣ ΞΑΝΑ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ: ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ... ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΑΚΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ". ΔΩΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ... Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟ ΜΕΣΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ...

Ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά, ούτε οποιαδήποτε άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτε για τα δικαιώματα της 'μακεδονικής μειονότητας' στην Ελλάδα, προειδοποιεί ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και προσθέτει ότι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί εμμένουν στη φαντασίωση ότι η χώρα δεν έχει 'μακεδονική μειονότητα'.

Ο Δημητράς τονίζει ότι ορισμένοι αγνοούν τα έγγραφα με τις συστάσεις και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και είναι της άποψης ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά τους μύθους, όπως ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για αυτά. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για το ΝΑΤΟ.

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το 'Σπίτι του Μακεδονικού Πολιτισμού' (στη Φλώρινα) το οποίο προσπάθησε να λάβει άδεια το 1980 αλλά του αρνήθηκαν την εγγραφή. Έχουμε μια θετική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αλλά και πάλι αρνήθηκε η εγγραφή. Σε λίγους μήνες περιμένουμε τη νέα αίτηση που υποβάλαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να σταλεί στην Ελλάδα, μια χώρα που για άλλη μια φορά έχει καταδικαστεί όπως στην περίπτωση των τουρκικών ενώσεων. Ωστόσο υπάρχουν και πάλι τρόποι για τη μη εφαρμογή των αποφάσεων συμμόρφωσης. Η Ελλάδα λέει όχι στην εφαρμογή των αποφάσεων σχετικά με τις τουρκικές (σ.σ. μουσουλμανικές) ή τις 'μακεδονικές' (σ.σ.σλαβικές) ενώσεις».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι δήλωσε ότι οι Έλληνες πιστεύουν ότι υπάρχει απειλή για την ταυτότητά τους και τον εθνικό τους μύθο με την αναγνώριση των ατόμων σλαβικής καταγωγής ως 'Μακεδόνες'. echedoros-a.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/13/2012 09:04:00 μ.μ.