[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΠΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΥΝ...!!! ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ... ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΛΕΜΠΑ"...

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Ολυμπιακή Αποστολή του Καμερούν καθώς αγνοούνται επτά αθλητές.

Πρόκειται για πέντε πυγμάχους, έναν κολυμβητή κι έναν ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν υποψίες πως όλοι τους εγκατέλειψαν την αποστολή προκειμένου να καταφύγουν σε άλλες χώρες τις Ευρώπης, ως οικονομικοί μετανάστες και προς αναζήτηση ασύλου.

Οι αγνοούμενοι είναι οι πυγμάχοι Τόμας Εσόμπα, Κρίστιαν Ντονφάκ Ατζουφάκ, Αμπντόν Μεβολί, Μπλεζ Γέπμου Μεντουό και Σερζ Αμπομό, που αποκλείστηκαν από τους αγώνες της κατηγορίας τους και εξαφανίστηκαν από το Ολυμπιακό Χωριό την Κυριακή.

Πρώτα χάθηκαν τα ίχνη της Ντρουσίλε Ενγκάκο, αναπληρωματικής τερματοφύλακα της ομάδας του Καμερούν, ενώ λίγες μέρες μετά άρχισε να αγνοείται και ο κολυμβητής Πολ Εκάν Εντίνγκε.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 8/07/2012 08:06:00 μ.μ.